Trucker life

Pgtech Vanliga Frågor

En tanke bakom allt

”Hur svårt ska det vara att få tag i genomtänkta saker?” När det alltför ofta blev krångligt eller omöjligt att hitta tillbehör som höll måttet fick han ta saken i egna händer. Pgtech är resultatet av många års erfarenheter – och grundaren PG:s sätt att tänka.

Vi tillverkar och säljer delar och tillbehör till lastbilar. Ofta sådant som saknas på marknaden eller är svårt att hitta. Bara det som håller tillräckligt hög kvalitet får lov att lämna bygget.

Det här gör vi inte för att det är kul att svetsa. Vi gör det för att samla de bästa lösningarna och grejerna på ett och samma ställe. Så att man slipper sålla bort det mediokra. Pgtech ska vara påbyggarnas, åkeriernas och lastbilsåterförsäljarnas bästa kompis. För att inte tala om chaufförernas.

Allt vi gör är egentligen baserat på grundaren PG:s eget tankesätt. Så vi lämnar över ordet till honom:

– Ända sedan jag började jobba som mekaniker och påbyggare har jag förstått värdet i att få tag i smarta tillbehör från bra tillverkare. Om jag hade en egen lastbil skulle jag ju inte vilja ha vilket skrot som helst på bilen. Därför kunde jag bli helt tokig på taskig kvalitet och dumma lösningar. Eller att man fick gå till femton olika leverantörer för att få ihop till en enda lastbil.

Så jag startade det företag som jag själv hade velat handla av. Här finns en tanke bakom allting, och en lång erfarenhet som ställer hårda krav på kvalitén. Samtidigt handlar det om mer än produkterna. Anpassningar, specialbyggda fästen eller andra förbättringar är inga konstigheter när man handlar av oss. För så hade jag själv velat ha det.

Pgtech är allt annat än en mellanhand. Hittar du det i webbshoppen så är det noggrant utvalt. Är nånting korkat så gör vi det smartare. Och behöver du något som helt enkelt inte finns så får vi väl bygga det då.

– PG