Luftfräschare

Förbättra doften i lastbilshytten med härliga luftfräschare

På Pgtech finner du ett stort utbud av luftfräschare för lastbilen som inte bara ger ifrån sig härliga dofter, utan som dessutom är trevliga att titta på. Vi har ett stort utbud av de välkända Poppy-doftflaskorna men också häftiga ljusplattor som får flaskorna att lysa upp på ett mysigt och harmoniskt sätt. Förarhytten i lastbilen är trots allt din arbetsplats, och vem vill arbeta i dålig lukt? Hytten förtjänar att inredas med omtanke!

Stort utbud av luftfräschare för bil och lastbil

Med tanke på hur mycket tid du spenderar i lastbilen är det inte mer än rätt att göra förarutrymmet så trivsamt som möjligt. Luftfräschare är ett av många knep som du kan ta till för att ordna en arbetsmiljö där du trivs och mår bra. Poppy är en form av doftflaska till bilen eller lastbilen som går att hitta i en mängd olika utföranden, och på Pgtech finns ett stort urval att välja från.

Öka trivseln i din lastbil – luftfräschare som både doftar och lyser

Vad sägs om en fräsch doft av jasmin eller citrus? En smarrig doft av jordgubb eller vanilj? Vi erbjuder dofter för alla smaker och preferenser! Glöm inte bort att spana in de tillhörande ljusplattorna där du kan placera dina Poppy-doftflaskor för att skapa ett rogivande sken.