VISAR 1-24 (62)1 2 3 Sista 100 per sida

Styling för lastbil

Yttre styling för lastbil & maskin

Välkommen! Du har precis hittat till den kategori hos Pgtech där vi har samlat produkter till lastbilsstyling. Här erbjuder vi allt från pärleport, ögonlock, ljuslist, taklampa och takkorg till skärmkil, stänkskydd, solskydd och egendesignat emblem. Med stylingdelar och olika tillbehör kan du sätta din egen prägel på lastbilen. Och hittar du inte det du söker är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi hjälper gärna till!

Det finns enkel styling till lastbil som inte kostar så mycket men som ändå ger en unik känsla och det finns mer avancerade och påkostade lastbilsprylar för dig som vill ha det där lilla extra. En Michelingubbe är till exempel enkel att montera på lastbilen och den är alltid lika populär. Med två stycken positionsljus får du en snygg belysning på den lilla gubben. Ögonlock till lamporna är en annan enkel och populär produkt. De ger lastbilen ett tufft utseende utan att minska effekten på strålkastarna. Vill du ge bilen en cool retrokänsla? Satsa på en takkorg! Vår pärleport levereras som en byggsats, komplett med lister, positionsljus och skruvsats. Självklart har vi provmonterat den för att garantera passformen och göra momenten så enkla och smidiga som möjligt. Skärmkilar ger lastbilen ett strömlinjeformat och stilrent utseende samtidigt som de faktiskt också förbättrar aerodynamiken. Vill du skapa en riktig personlig stil på lastbilen ska du satsa på ett egendesignat emblem. Du väljer själv vad du vill skriva på det.

Pgtech erbjuder snygga och högkvalitativa produkter till din lastbils styling och förutom riktigt bra produkter får du ett trevligt bemötande, bra service och snabba leveranser. Vi vill, förutom exteriör styling, även tipsa om interiör styling. Är du chaufför kommer du att tillbringa många timmar i hytten, lastbilen är ditt kontor, och därför är det viktigt med en fin och genomtänkt inredning som matchar lastbilens utsida.

< 1 2 3 >
< 1 2 3 >