Xenon Extraljus

Extraljus med Xenon – framtidens fordonsbelysning

Under 90-talet introducerades konceptet med Xenon-extraljus, men det är inte förrän på senare år som de faktiskt blivit mer populära. Lampornas starka ljusbild och breda färgtemperatur konkurrerar mer flera andra extraljus på marknaden. Det här är ett bra val för dig som är på jakt efter ett förstklassigt och riktigt skarpt extraljus som optimerar körupplevelsen i både skymning och mörker.

Vad är Xenon?

Xenon är precis som LED konstruerat för att få till ett kraftfullt ljus men upptändningstiden är något längre än LED. Ordet Xenon kommer från ädelgasen med samma namn, och det är just denna gas som fyller upp urladdningsröret där ljuskällan kommer ifrån. Extraljus med Xenon skapar helt enkelt stora mängder ljus med en något längre upptändningstid för lampans antändning, men är du ute efter ett riktigt starkt och ljus kan xenon vara ett bra alternativ för dig!

Köp högkvalitativa extraljus med Xenon på Pgtech

Extraljus med Xenon-teknik ger dig en fem gånger mer effektiv ljuskälla än exempelvis halogen-lampor. Även med en låg effekt på 35 watt skapas en tre gånger bättre ljusstyrka än med de vanliga halogenalternativen. På Pgtech hittar du Xenon-extraljus för allt från personbilar till lastbilar, och vi erbjuder även olika sorters ljusbilder för att du garanterat ska kunna hitta rätt modell för dina behov.