VISAR 1-24 (40)1 2 Sista 100 per sida

Blixtljus

Blixtljus – för din och omgivningens säkerhet

Blixtljus har ett väldigt enkelt men också extremt viktigt syfte – att uppmärksamma omgivningen om eventuell fara och på så vis öka beredskapen hos andra trafikanter. Kör du ett fordon som är minst tre meter brett? Då har du hittat rätt! På Pgtech hittar du ett stort utbud av LED-blixtljus i olika utföranden som passar allt från traktorer till grävmaskiner och lastbilar.

LED-blixtljus för lastbil och arbetsfordon

Blixtljus gör dig garanterat så pass synlig i mörkret att ditt fordon inte kommer gå någon obemärkt förbi. Lamporna är nämligen utrustade med blinkande eller roterande ljuskällor som ser till att belysningen blir extra tydlig.

Pgtechs utbud av blixtljus hjälper dig att arbeta tryggt på vägarna i både dagsljus och mörker, och våra olika blixtljus med LED är dessutom hållbara och synliga på väldigt långt avstånd.

Hitta rätt blixtljusmönster för dina behov

Söker du ett runt, rektangulärt, stort, litet eller kanske ett slimmat och stilrent blixtljus? Vi erbjuder en mängd olika blixtljuslampor i olika storlekar och utföranden så att du garanterat ska hitta en modell som passar dig. Förutom att du får många valmöjligheter kring lampans design erbjuder vi även mängder av olika blixtljusmönster. Olika situationer kräver nämligen varierande blixteffekter, och vi erbjuder blixtljus som tillgodoser de flesta behov.

< 1 2 >
< 1 2 >