VISAR 1-24 (38)1 2 Sista 100 per sida

Led Extraljus

Högkvalitativa LED-extraljus för ditt fordon

Behöver du starkare ljus för körning i mörker eller på snöiga vintervägar? Oavsett hur dina behov ser ut kan du hitta de perfekta LED-extraljusen för ditt fordon hos Pgtech. LED passar utmärkt att använda som extraljus eftersom det ger ifrån sig ett både klart och snyggt sken, samtidigt som det har en i princip obefintlig upptändningstid. Lamporna kommer dessutom vara dig trogna riktigt länge!

Varför välja LED-extraljus?

En av många fördelar med LED-extraljus är att du kan välja olika sorters ljusbild på de olika extraljusen och på så vis skapa ett specifikt ljusmönster som passar dina behov eller preferenser. LED-lampor är dessutom oerhört energisnåla – faktum är att de har cirka 25 % lägre energiförbrukning än exempelvis halogen. Pgtech erbjuder LED-extraljus i olika storlekar, former och såklart med varierande wattstyrka, lumenstyrka och funktioner. Här kan du till exempel hitta modeller med antingen vitt eller orangefärgat sken, samt rund eller rektangulär utformning. Söker du LED-extraljus med integrerat positionsljus? Det fixar vi!

Stort urval av rektangulära eller runda LED-extraljus

På Pgtech hittar du förstklassiga LED-extraljus till din lastbil. Här kan du vara säker på att produkterna du köper är utrustade med högkvalitativa komponenter och utformade med den allra senaste tekniken. Vi har som mål att kunna ge ditt fordon ökad ljussättning med optimal, optisk renhet. Alla extraljus i vårt utbud är såklart även typgodkända enligt gällande förordningar och lagar.

< 1 2 >
< 1 2 >