Arbetsbelysning

Arbetsbelysning med LED – för rätt ljus i optimal vinkel

Med rätt typ av strålkastare kan du förvandla natt till dag och på så vis skapa de perfekta förutsättningarna för ett väl utfört och effektivt arbete. Det är helt enkelt nödvändigt att investera i bra arbetsbelysning om du vill kunna genomföra ett proffsigt jobb med eller intill ditt fordon.Ordentligt arbetsljus är även oerhört viktigt om du inte vill äventyra din egen säkerhet. Pgtech tillhandahåller ett stort utbud av högkvalitativ LED-arbetsbelysning med olika sorters ljusbild vilket ger dig goda chanser att hitta det perfekta arbetsljuset för just dina behov!

Därför bör du välja LED-lampor som arbetsbelysning

LED-lampor är ett oerhört bra alternativ för arbetsfordon som ofta vistas i tuffare miljöer. Arbetsbelysning med LED är nämligen tåligare än andra lamptyper, vilket gör LED-arbetsljus optimalt för miljöer där lamporna får ta emot mycket vibrationer och stötar. LED-lampor har en lägre strömförbrukning än exempelvis halogen, och dessutom en betydligt längre livstid.

Hitta rätt LED-arbetsbelysning för dina behov

Arbetsljus monteras vanligtvis på ett arbetsfordon för att få till rätt ljus i en optimal vinkel. I vårt utbud kan du välja mellan flera sorters arbetsljusramper, lampor och strålkastare med varierande ljusspridning. Vi erbjuder även arbetsbelysning som främst är avsedd att nyttjas som backljus, men också modeller som kombinerar både backljus och arbetsljus. Fäst din nya arbetsbelysning direkt på fordonet, eller montera den på lastbilens fotsteg, och skapa ett arbetsljus som är perfekt för dig!