Lediga Tjänster

PÅBYGGNADSMEKANIKER TILL PGTECH, BORÅS

Vill du vara med på vår tillväxtresa? Vi fortsätter att växa och behöver nu förstärka vårt team i Borås med en till påbyggare/mekaniker.

Vad erbjuder vi dig?

Som påbyggare/mekaniker hos oss på Pgtech kommer du att få en varierande arbetsdag hos ett snabbväxande företag i stark tillväxt. Du kommer att arbeta nära dina kollegor och din chef i en inkluderande kultur där du accepteras för den du är.

Arbetsbeskrivning:

Du kommer att slutmontera våra produkter som vi lagerför inför försäljning i vår webshop men även utifrån direkt kundorder. Det innebär att du bygger ihop produkter ifrån lösa delar med ritningar som underlag. Du har även ett kvalitetsansvar, du ska kunna utvärdera utfört arbete samt produkterna för att ge förslag på förbättringar till vår konstruktionsavdelning.

Kvalifikationer:

Du är en utbildad eller självlärd person som är kreativ, flexibel och vill utvecklas. Du uppskattar ditt arbete och det är viktigt för dig att göra ett bra jobb. Dina framtida arbetskamrater är engagerade och har ett stort kundfokus varför vi förväntar oss att du har samma fokus och engagemang för att uppnå våra gemensamma mål.

Kundkontakt förekommer, därför är det viktigt med servicekänsla och en god social kompetens. Det händer mycket hos oss på Pgtech så ibland kan du även behöva hugga i och hjälpa till där det behövs.

Vi lägger stor vikt vid att du är ordningsam och håller tider samt kan samarbeta i vårt team. Vi är en blandad grupp människor som har väldigt roligt tillsammans och arbetar för varandra. Vi hjälper varandra och ger varandra alla förutsättningar att må bra och för att lyckas i arbetet varför det är viktigt för oss att du besitter samma egenskaper.

Vi värnar om mångfald på arbetet och ser gärna både kvinnor och män med olika bakgrund som sökanden.

Krav:

Goda kunskaper i Svenska tal och skrift

B-körkort

Meriterande:

Erfarenhet inom påbyggnationer på lastbilar

Montering inom fordonsbranschen

Ritningsläsning

Truckkörkort

Datorvana

Engelska kunskaper i tal och skrift

Omfattning: 100% (7-16 vardagar)

Anställningsform:Heltid, 6 mån provanställning

Lön:Enligt ÖK

Tillträde: Snarast

Om Pgtech:

Pgtech erbjuder smarta och genomtänkta tillbehör för påbyggnationer till lastbilar. Utrustning till hytten samt exteriöra produkter, belysning mm som förvandlar din lastbil till ett unikt fordon. Företaget finns i Borås med butik och lager, verkstad och en växande e-butik. 

Välkommen in med din ansökan, sista ansökningsdag är 15.e Maj men vi hanterar ansökningar löpande så sök direkt!

För mer information:

jobba@pgtech.se

033 – 12 20 28