Lediga Tjänster

Påbyggare/Montör/Svetsare till Pgtech, Borås.
Vill du vara med på vår tillväxtresa? Vi fortsätter att växa och behöver nu förstärka vårt team i Borås med en påbyggare/Montör/Svetsare.

Vad erbjuder vi dig?
Som påbyggare/Montör/Svetsare hos oss på Pgtech kommer du att få en varierande arbetsdag hos ett snabbväxande företag i stark tillväxt. Du kommer att arbeta nära dina kollegor och din chef i en inkluderande kultur där du accepteras för den du är.

Arbetsbeskrivning:
Du kommer att utrusta och montera tillbehör på nya lastbilar. Du kommer att montera ihop produkter till lager och kundorder. Du kommer att svetsa (Tig/Mig) produkter till lager och kundorder. Du kommer att koppla el i lastbilens påbyggarcentral och även produkter som skickas till kund. Du är med och utvecklar nya och befintliga produkter i samråd med konstruktör.

Kvalifikationer:
Du är en utbildad eller självlärd person som är kreativ, flexibel och vill utvecklas. Du uppskattar ditt arbete och det är viktigt för dig att göra ett bra jobb. Dina framtida arbetskamrater är engagerade och har ett stort kundfokus varför vi förväntar oss att du har samma fokus och engagemang för att uppnå våra gemensamma mål.

Kundkontakt förekommer, därför är det viktigt med servicekänsla och en god social kompetens. Det händer mycket hos oss på Pgtech så ibland kan du även behöva hugga i och hjälpa till där det behövs.

Vi lägger stor vikt vid att du är ordningsam och håller tider samt kan samarbeta i vårt team. Vi är en blandad grupp människor som har väldigt roligt tillsammans och arbetar för varandra. Vi hjälper varandra och ger varandra alla förutsättningar att må bra och för att lyckas i arbetet varför det är viktigt för oss att du besitter samma egenskaper.

Vi värnar om mångfald på arbetet och ser gärna att både kvinnor och män med olika bakgrund som sökanden.

Krav:
Goda kunskaper i Svenska och Engelska tal och skrift
B-körkort

Meriterande:
Tidigare erfarenhet inom Påbyggnationer på lastbilar, montering, elarbeten och svetsning.

Omfattning: 100% (7-16 vardagar)
Anställningsform: Heltid, 6 mån provanställning
Lön: Enligt ÖK
Tillträde: Snarast

Om företaget:
Pgtech erbjuder smarta och genomtänkta tillbehör för påbyggnationer till lastbilar. Utrustning till hytten samt exteriöra produkter, belysning mm som förvandlar din lastbil till ett unikt fordon. Företaget finns i Borås med butik och lager, verkstad och en växande e-butik. Besök vår sida: https://www.pgtech.se

Välkommen in med din ansökan, sista ansökningsdag är 31.a januari men vi hanterar ansökningar löpande.

För mer information:
Kontakta Daniel Gabriel, daniel@pgtech.se, tel 033-12 20 28