Lediga Tjänster

Konstruktör till Pgtech, Borås
Vill du vara med på vår tillväxtresa? Vi fortsätter att växa och behöver nu förstärkning till vårt team med en konstruktör.
Arbetsbeskrivning:
Du kommer att konstruera och utveckla våra egna produkter, bereda lastbilsprojekt, göra konstruktionsuppdrag åt kunder och beställningar till lager och kundorder. Vi använder Autodesk Inventor och de flesta produkterna tillverkas i plåt.
Kvalifikationer:
Du är en utbildad eller självlärd person som är kreativ, flexibel och vill utvecklas. Du uppskattar ditt arbete och vill skapa de bästa produkterna och lösningarna på marknaden till våra kunder. Arbetskamraterna är engagerade och fokuserade på kunden och vi förväntar oss att vår nya medarbetare har samma fokus och engagemang mot vårt gemensamma mål.
Kundkontakt förekommer, därför är det viktigt med servicekänsla och den sociala biten. Det händer mycket hos oss så du kan ibland behöva hugga i där det behövs och eftersom vi jobbar med lastbilar tror vi att du har kunskap eller intresse för fordon och teknik.
Vi lägger stor vikt vid att du är ordningsam och håller tiderna samt kan samarbeta i vårt team, vi är en blandad grupp människor som har kul tillsammans och arbetar för varandra. Vi hjälper varandra och ger varandra alla förutsättningar att må bra och för att lyckas på arbetet.
Vi värnar om mångfald på arbetet och ser gärna att både kvinnor och män med olika bakgrund som sökanden.
Krav:
Goda kunskaper i Svenska och Engelska tal och skrift
Arbetat i 3D Cad
B-körkort
Meriterande:
Arbetat i Inventor och Vault
Jobbat med tillverkning av produkter i plåt
Jobbat med påbyggnationer till lastbilar
Omfattning: 100% (7-16 vardagar)
Anställningsform: Heltid, 6mån provanställning
Lön: Enligt ÖK
Tillträde: Snarast
Om företaget:
Pgtech erbjuder smarta och genomtänkta tillbehör för påbyggnationer till lastbilar. Utrustning till hytten samt exteriöra produkter, belysning mm som förvandlar din lastbil till ett unikt fordon. Företaget finns i Borås med butik och lager, verkstad och en växande e-butik. Besök vår sida: https://www.pgtech.se/
Välkommen in med din ansökan senast 2022-10-16.
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens slut.
För mer information: Kontakta Daniel Gabriel, daniel@pgtech.se, tel 033-12 20 28

_______________________________________________________________________________

Lagermedarbetare till Pgtech, Borås

Vill du vara med på vår tillväxtresa? 
Vi fortsätter att växa och behöver nu förstärkning till vårt team med en lagermedarbetare.

Du kommer att samarbeta med våra andra kollegor på lagret och arbetsuppgifterna består av plockning och paketering av såväl små som stora försändelser men även små och stora pallemballage. Tunga lyft förekommer och även viss truckkörning. Vi förbereder och paketerar även våra egna Pgtech produkter innan vi lagerför dem för plock mot kundorder, detta medför att ritningsläsning samt visst tekniskt kunnande är önskvärt. Datorvana är ett krav, vi arbetar dagligen i affärssystem samt webbaserade bokningstjänster.

Vi söker en person som är driven, flexibel, vill utvecklas och som uppskattar sitt arbete och vill göra ett bra jobb. Arbetskamraterna är engagerade och fokuserade på kunden och vi förväntar oss att vår nya medarbetare har samma fokus och engagemang mot vårt gemensamma mål. Viss kundkontakt förekommer i vår butik samt på telefon, därför är det viktigt med servicekänsla och den sociala biten. Det händer mycket hos oss så du kan ibland behöva hugga i där det behövs och eftersom vi jobbar med lastbilar tror vi att du har kunskap eller intresse för bilar och teknik.

Vi lägger stor vikt vid att du är ordningsam och håller tiderna samt kan samarbeta i vårt team, då finns alla möjligheter att avancera om du är nyfiken, villig att lära dig och är strukturerad. Pgtech är i en expansiv fas, vi är en blandad grupp människor som har kul tillsammans och arbetar för varandra. Vi hjälper varandra och ger varandra alla förutsättningar att må bra och för att lyckas på arbetet.

Vi värnar om mångfald på arbetet och ser gärna att både kvinnor och män med olika bakgrund som sökanden.

Krav:                                      Goda kunskaper i Svenska och Engelska tal och skrift
                                               B-körkort
                                               Datorvana

Omfattning                           100% (7-16 vardagar)
Anställningsform                 Heltid, 6mån provanställning
Lön                                         Enligt ÖK
Tillträde                                 Snarast

Om företaget:
Pgtech erbjuder smarta och genomtänkta tillbehör för din lastbil. Utrustning till hytten samt exteriöra produkter, påbyggnader, belysning mm som förvandlar din lastbil till ett unikt fordon. Företaget finns i Borås med butik och lager, verkstad och en växande e-butik. Besök vår sida: https://www.pgtech.se

Välkommen in med din ansökan senast 2022-09-20. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens slut.

För mer information: Kontakta Daniel Gabriel, daniel@pgtech.se, tel 033-12 20 28

_______________________________________________________________________________

E-commerce Manager till Pgtech, Borås

Vill du vara med på vår tillväxtresa? Vi växer inom vår e-handel och söker nu förstärkning till vårt team med en E-commerce manager. Som vår blivande E-commerce manager har du troligen gjort tillväxtresan förr.

Arbetsbeskrivning:

Ditt uppdrag är att anpassa e-handeln för den ökande försäljningen och driva företagets e-butik. I dina arbetsuppgifter som E-commerce manager ingår: skötsel av den dagliga e-handelsverksamheten med analys av trafik, konvertering och SEO. Du uppdaterar plattformen med aktuella texter och bilder. Du skapar marknadsföringsstrategi och innehåll för sociala medier, kampanjer och nyhetsbrev. Du kommer att utveckla plattformen och dess tjänster, men även lösningar för frakt och betalning.

Kvalifikationer:

Du är en utbildad E-commerce manager eller har en likvärdig utbildning. Du har några års erfarenhet av att driva och utveckla e-handel. Vi ser gärna att du har gjort tillväxtresan tidigare.

Som person är du kreativ, flexibel och vill utvecklas. Vi är ett litet team som jobbar tajt ihop, så för att passa in är du hjälpsam och trevlig. Det händer mycket hos oss så du kan ibland hugga i där det behövs. Eftersom vi jobbar med lastbilar tror vi att du har kunskap eller intresse för bilar och teknik.

 Vi värnar om mångfald på arbetsplatsen och ser gärna både kvinnor och män med olika bakgrund som sökande.

Omfattning: 100 % placerad på vårt kontor i Borås.

Tillträde och lön: enligt överenskommelse

Om företaget:
Pgtech erbjuder smarta och genomtänkta tillbehör för din lastbil. Utrustning till hytten samt extreriöra produkter, påbyggnader, belysning mm som förvandlar din lastbil till ett unikt fordon. Företaget finns i Borås med butik och lager, verkstad och en växande e-butik. Besök vår sida: https://www.pgtech.se/

Välkommen in med din ansökan, vi hanterar ansökningar löpande.

För mer information: Kontakta Philip Gunnarsson, VD, philip@pgtech.se, tel 033-12 20 28