Lediga Tjänster

E-commerce Manager till Pgtech, Borås

Vill du vara med på vår tillväxtresa? Vi växer inom vår e-handel och söker nu förstärkning till vårt team med en E-commerce manager. Som vår blivande E-commerce manager har du troligen gjort tillväxtresan förr.

Arbetsbeskrivning:

Ditt uppdrag är att anpassa e-handeln för den ökande försäljningen och driva företagets e-butik. I dina arbetsuppgifter som E-commerce manager ingår: skötsel av den dagliga e-handelsverksamheten med analys av trafik, konvertering och SEO. Du uppdaterar plattformen med aktuella texter och bilder. Du skapar marknadsföringsstrategi och innehåll för sociala medier, kampanjer och nyhetsbrev. Du kommer att utveckla plattformen och dess tjänster, men även lösningar för frakt och betalning.

Kvalifikationer:

Du är en utbildad E-commerce manager eller har en likvärdig utbildning. Du har några års erfarenhet av att driva och utveckla e-handel. Vi ser gärna att du har gjort tillväxtresan tidigare.

Som person är du kreativ, flexibel och vill utvecklas. Vi är ett litet team som jobbar tajt ihop, så för att passa in är du hjälpsam och trevlig. Det händer mycket hos oss så du kan ibland hugga i där det behövs. Eftersom vi jobbar med lastbilar tror vi att du har kunskap eller intresse för bilar och teknik.

 Vi värnar om mångfald på arbetsplatsen och ser gärna både kvinnor och män med olika bakgrund som sökande.

Omfattning: 100 % placerad på vårt kontor i Borås.

Tillträde och lön: enligt överenskommelse

Om företaget:

Pgtech erbjuder smarta och genomtänkta tillbehör för din lastbil. Utrustning till hytten samt extreriöra produkter, påbyggnader, belysning mm som förvandlar din lastbil till ett unikt fordon. Företaget finns i Borås med butik och lager, verkstad och en växande e-butik. Besök vår sida: https://www.pgtech.se/

Välkommen in med din ansökan senast 2022-06-30. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens slut.

För mer information: Kontakta Philip Gunnarsson, VD, philip@pgtech.se, tel 033-12 20 28