VISAR 1-24 (25)1 2 Sista 100 per sida

Varningsljusramper

Varningsljusramper – allt ditt fordon behöver för att synas

Syns du inte, finns du inte. Så lyder åtminstone reglerna ute på vägarna när mörkret faller. Med en kraftfull varningsljusramp på lastbilen eller arbetsfordonet går du ingen annan trafikant obemärkt förbi oavsett om du arbetar i dagsljus eller mörker. Pgtech erbjuder en mängd olika varningsljusramper med led eller halogen, men också roterande blixtljusramper i antingen 12V eller 24V. Du kan såklart även hitta passande fästen och gummiarmar för att snabbt och enkelt montera ditt varningsljus på lastbilen.

Varför behövs varningsljusramper?

Som bekant måste alla lastbilar och större arbetsfordon vara utrustade med något slags varningsljus. Inte bara för din egen säkerhet när du rör dig ute på vägarna, utan för att det finns både förordningar och lagar som reglerar användningen av den här typen av tillbehör. Precis som namnet antyder har varningsljusramper ett viktigt syfte – att varna omgivningen på platser där det är nödvändigt.

Olika slags varningsljusramper på Pgtech

Är du på jakt efter en LED-varningsljusramp med betydligt lägre energiförbrukning och längre livslängd? Eller kanske en traditionell modell med halogen? På Pgtech får du möjlighet att välja från ett brett urval och hitta den perfekta varningsljusrampen för dina behov, oavsett om du söker en blixtljusramp för ditt arbetsfordon eller en roterande modell till lastbilen.

< 1 2 >
< 1 2 >