VISAR 1-24 (249)1 2 3 ... 11 Sista 100 per sida

Positionsljus

Positionsljus – signalera din position i trafiken på rätt sätt

Som förare av lastbil och andra större arbetsfordon är det alltid lika viktigt att uppmärksamma omgivningen om bredden och längden på ditt fordon. Med kvalitativa positionsljus fram, bak och på sidorna av lastbilen behöver du inte oroa dig för att bli osynlig i mörkret. Rätt markeringsljus hjälper andra trafikanter att kunna avgöra storleken på ditt fordon, vilket i sin tur bidrar till en säkrare och bättre trafikmiljö för alla.

Så bidrar positionslyktor till en säkrare trafikmiljö

Det är framförallt större arbetsfordon, bussar och lastbilar som är i behov av en större uppsättning markeringsljus. De flesta vanliga bilar behöver oftast bara röda positionslyktor bak och vita positionslyktor fram, medan större fordon med rejäl längd och bredd behöver markera ut både sidor och ändar på ett tydligt sätt. Det hjälper andra trafikanter att bli medvetna om fordonets position och på så vis kunna ta avstånd i god tid. Vissa personbilar kan också behöva extra positionslyktor eller parkeringsljus, framförallt bilar som ofta står parkerade i mörker och utför vissa arbetsuppgifter. Positionsljus är inte samma sak som parkeringsljus, men de har däremot ett snarlikt utseende och är ofta integrerade i samma enhet.

Brett utbud av LED-positionsljus

Pgtech har ett generöst utbud av positionslyktor som håller hög kvalitet. Här finner du mängder av LED-positionsljus med låg energiförbrukning samtidigt som de har betydligt längre livslängd än flera andra modeller på marknaden. Söker du högkvalitativa sidomarkeringar i orange kulör, röda positionsljus med reflex eller en slimmad och klar positionslykta med vitt ljus för framsidan av fordonet? Ta en titt i vårt breda sortiment och klicka snabbt och enkelt hem positionslyktor som passar dina behov. Vi erbjuder givetvis även gummiarmar och andra lämpliga fästen som gör att du snabbt och enkelt kan montera dina positions- och sidomarkeringar på rätt sätt.

< 1 2 3 ... 11 >
< 1 2 3 ... 11 >