Blixtljusramper

Blixtljusramper – välj från ett stort och mångsidigt utbud

Kärt barn har som bekant många namn, och blixtljusramper brukar även benämnas som varningsljusramper eller takramper. Oavsett vad du väljer att kalla produkten är syftet i alla fall alltid detsamma – att öka medtrafikanternas beredskap och uppmärksamma omgivningen för eventuell fara.

Förstklassiga blixtljusramper för ditt fordon

På Pgtech kan du välja från ett brett utbud av blixtljusramper för lastbilar och olika slags arbetsfordon. Vi erbjuder till exempel blixtljusramper med LED som bidrar till lägre strömförbrukning och längre livslängd.

Här får du även möjlighet att investera i blixtljusramper med reklamplats som låter dig marknadsföra ditt företag i samma veva. Alla blixtljusramper erbjuds i olika längder, och vi tillhandahåller såklart också en hel avdelning med passande ljusrampfästen.

Olika blixtljusmönster för olika behov

Förutom att vi har ett stort utbud av blixtljusramper kan du även välja och vraka bland olika blixtljusmönster, eller patterns som det också kallas. Serien Mega-Flash erbjuder till exempel sex olika patterns medan modellerna i Ecco 13-serien är utrustade med tio stycken. Ecco 12+-serien erbjuder i sin tur ett kraftfullt varningsljus med hela 48 olika blixtmönster. Allt detta och mycket mer hittar ni i Pgtechs utbud av blixtljusramper – ta en närmare titt och hitta rätt modell för just ditt fordon!